Astrid Thors tuntuu taas olevan vauhdissa, mutta varsinaisen ajattelun aiheen nostaa esiin Aleksander Stub mielipiteellään äänekkäästä äärivähemmistöstä.
Käsitykseni mukaan "vähemmistöllä" tarkoitetaan ihmisiä, tai ihmisryhmää joka on edustukseltaan valtaosaa pienempi. Jos asia on näin tulkittavissa niin kuinkahan Stub sitten selittää viimeviikkoisen tutkimuksen jossa todetaan selkeästi että yli puolet suomalaisista eivät olisi valmiita ottamaan maahamme lisää maahanmuuttajia.
Mielenkiintoiseksi keskustelun tekee se että ruotsissa maahanmuuttopolitiikka on ollut liberaalimpaa kuin suomessa jo pitkään ja tästä kirjoituksesta selviää hyvin havainnollisesti se mihin vapaamielinen maahanmuuttopolitiikka johtaa. Itseäni hirvittää ajatus että jos saman luvut sovellettaisiin suomeen, 22% - kaikesta verotulosta menisi maahanmuuttajien tukemiseen. Ottaen huomioon että edelleen painitaan sen pelon kanssa että mitä tullaan tekemään suurten ikäluokkien eläköityessä, mikä ei ole kovinkaan kaukana. Niin haluammeko me tosiaan lisää maksettavaa vielä edellistenkin päälle.
Mielestäni rajat on vedettävä johonkin, ja jos raja on näissä tapauksissa on vedetty ydinperheeseen niin se tulee myös tässä pitää. Thorsin ajatus ettei näillä päätöksillä olisi vaikutusta tuleviin päätöksiin on kertakaikkisen utopistinen. Tottakai se vaikuttaa, ja kun ottaa vielä huomioon sen pikkuseikan että nyt jos tämä sallitaan niin saadaan aikaiseksi ennakkopäätös. Ennakkopäätöksen perusteella vastaavanlaisten tapausten määrä luonnollisesti lisääntyy ja euroopan ihmisoikeuskomissiolla on oikeus määrätä suomelle sakkoja jollemme vastaavanlaisessa tilanteessa hyväksy ydinperheen ulkopuolisia jäseniä.
Vielä kun otetaan laskussa mukaan se että suomi kustantaa tällaisissa tapauksissa perheen yhdistämistä hakevalle lentoliput suomeen ja oleskelun täydellä ylläpidolla vähintään 220 vrk:n ajalle, jonka hakemuksen käsittely yleensä kestää. Ja tottakai mahdollisen käännytyspäätöksen tullessa suomi kustantaa ko. henkilön / henkilöiden kuljettamisen takaisin kotimaahansa.
Toki sekä Thorsin kommenteista että tutkimuksesta selviää että tavallisemmin nihkeästi maahanmuuttoon suhtautuva ihminen on tavallinen työssäkävijä. Ihmettelen vain tällä mokuttamisella että mistä riittää moisille puliveivareille äänestäjiä. Korkeastikoulutettuja ja maahanmuuttomyönteisiä ihmisiä kun ei ihan joka pöytään aina riitä.
2 kommenttia:
Hyvin kirjoitettu. Enemmistö/vähemmistöasetelmahan saadaan kikkailtua päälaelleen sillä lailla, että jos galluptulos ei miellytä, niin laitetaan pystyyn asiaa koskeva HS-raati. Jopa on taas prosenttiluvut kohdallaan.
Totta.
Tutkimuksen lopputulos ikävä kyllä riippuu siitä kuka tuloksia tulkitsee.
Eihän tuloksia tulkitesemaan voi luonnollisestikaan laittaa samoja ihmisiä jotka ovat tutkimuksen laatineet.
Lähetä kommentti